Wanneer ik terug ga naar mijn kern dan vind ik daar de kunst in al haar uitingen. Naast het kunnen weergeven is dit de overgave aan dat wat het schilderij/de tekening mij ingeeft. Het is deze expressie in beeld, kleur en materie die mij fascineert.

Beeldende kunst is deel van mijn creërende elementen die staan voor de kruisbestuiving tussen de diverse stromen van creatie: beeldende kunst, dans, poëzie, ontwerpen etc..  Maar ook in mijn professie in ontwerp, technologie, coaching/educatie en management.

Mijn 'artiesten'naam is Fabulo. Zie ook www.fabulo.nl

Een goed vriend heeft me omschreven als:

Kunstenaar, ontwerper en onderzoeker. Authentiek. Oog voor het detail en het grotere geheel. Uiterst gedreven om het beste uit zichzelf en iedere situatie te halen. Continu analyserend om zichzelf te verbeteren, te vernieuwen, te ontwikkelen.

Mijn aristieke opleiding heb ik gevolgd bij diverse kunstenaars (zo'n 10-15 jaar bij onder andere  Marianne Verweij (Aquarel), Magda Buijs (Aquarel) en Jan Grolleman (algemeen, abstract, thematisch in diverse technieken) en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (richting interieurarchitectuur, één jaar). Maar bovenal ben ik ook een autodidact met experiment en focus.
Sinds 3 jaar schilder ik bij Johan Lanting.

Deze online galerie laat recent werk en werk uit de voorgaande decennia zien met diverse technieken/stijlen en thema's. Ik heb regelmatig geëxposeerd en ook kunst verkocht.

Thema’s zijn:

  • Landschap en bos
  • Dans
  • Model en portret
  • Auto’s
  • Diversen